Design en productie door Martijne en Philippe, sinds 2011.Deze juwelenlijn, de trots van Étoile Maastricht, vindt zijn oorsprong in de liefde voor Frankrijk en Italië. Cultuur, landschap en historie van beide landen zijn onuitputtelijke inspiratiebronnen voor de meeste ontwerpen. Niet voor niets ontleent ieder ontwerp haar naam aan een stad of gebied uit een van beide landen. Het streven bij de ontwerpen van de ajour ringen is, om dicht bij het edelmetaal te blijven. De pure schoonheid ervan te benadrukken. Kijk ook op: www.bonaparte-jewelry.com


BONAPARTE AJOUR COLLECTION:

VERSAILLES

Eerste Bonaparte ajour ontwerp uit 2011, de basis voor de gehele Bonaparte collectie. Inspiratie van kasteeltuinen-symetrie uit de tijd van Napoleon. Elegant maar toch ook robuust, krachtig en puur.

REIMS

Het ontwerp van ring ‘Reims’ doet denken aan de weelderige krullerige wijnranken in de Champagne streek met haar hoofdstad Reims. Feestelijk en krachtig. Ring is altijd in beweging!

VERONA

Het ajour ontwerp van de Verona ring doet denken aan de mooiste, meest romantische balkon liefdesverklaring aller tijden! "Where Romeo Kissed Julia", door Shakespeare beschreven!


SAINT TROPEZ

Golvende baai, luxe weelde in de Franse badplaats St.Tropez. De allure van de stad reflecteerd in de golven van de ring.

LILLE

Het kenmerkend symbool ‘Fleur de Lisse’ of wel Franse Lelie komt terug in de heraldiek en naam van de Franse stad Lille. Stijlvolle kracht!

PARIS

De ‘Paris’ ring is de enige ring in de collectie die het toelaat om diamant  te plaatsen in de ronde ‘zetkastjes’ in de ring. Briljant geslepen, schitterend in het licht zoals Parijs, dé LichtStad!


ELBA

Ode aan de ontsnapping van Bonaparte van het eiland Elba. De ‘Versailles’ ring, werkelijk geboeid door 2 gladde ringen dat samen  één ring vormt! Boeiende ring!

CARPE DIEM

‘Pluk de Dag’. Een museumwaardig meesterstuk, uitsluitend 18 karaat goud vervaardigd. Een ajoure ring met een architectonische melange van weeldigere constructie en technische perfectie. 

LES BALLONS

Afgeleid van de ‘Carpe Diem’ ajoure ring. Uitsluitend in zilver vervaardigd. De elegante, weelderige collectie, draagbaar voor alle dag!    


TROUWRINGEN

De Bonaparte 'Versailles Petit'. Ajour ontworpen partner ringen. De smalle variant van het grotere zusje, de ajour 'Versailles' ring. Draag haar solo, zéér elegant, of gewoon als aanschuif-ring.