TULP SIERADEN COLLECTIE

Kleurrijke trots uit eigen atelier van Martijne van Vught en Philippe Disse van juwelier Étoile Maastricht. Zo kleurrijk als iconische Nederlandse tulpen, vertaald in 18 karaat goud met de mooiste en kleurrijkste edelstenen. In combinatie met tijdloze aanschuif-ringen is het een florale kracht om eindeloos te combineren.

BEZOEK NU OOK DE OFFICIËLE WEBSITE VAN TULP SIERADEN:

WWW.TULPJEWELRY.COM

TULP JEWELRY COLLECTION

Designed and produced by Martijne van Vught and Philippe Disse  of Étoile Maastricht. As colorful as the famous, iconic Dutch tulips, translated in 18 karat gold and the most beautiful precious gemstones. All to combine with the timeless and powerful stacking-rings to mix and match as your favorite bouquet!

PLEASE VISIT THE OFFICIAL TULP JEWELRY WEBSITE:

WWW.TULPJEWELRY.COM


TULP SIERADEN COLLECTIE:

TULP SOLITAIRE

Kleurrijk als de Hollandse Tulp! Deze Tulp ring is er in verschillende kleuren, edelstenen en maten verkrijgbaar. Draag de 'Tulp' ring solo of in combinatie , als een mooi boeket aan de vinger.

TULPENBOL

Een echte 'Tulpenbol'! Rond, krachtig eigenwijs! De ring is solo op de hand een spiegelend voorbeeld van eenvoud en schoonheid. Haar signatuur draagt ze dan ook met trots!

NAVETTE

De Navette ring dankt haar naam aan de vorm van de tulpenblaadjes aan de tulpenstelen. Mooi rank, slank en spits aflopend. Een ware eigenwijze ring om mee te combineren!

NAVETTE SMAL

Het kleine zusje van de grotere 'Navette' ring. De Navette ring is mooi uitdagend, rank en slank om opvallend als aanschuifring te dragen. Een  mooie speelse krachtige eenvoud aan de vinger.


TULP ALLIANCE

Het eerste TULP ontwerp (2013). Een symbool  van kleurrijke weelde en liefde. Een regenboog van saffieren, topaas en diamanten om eindeloos te combineren of om solo te dragen.

TULPENBOL SOLITAIRE

De vorm verraad het al, de krachtige bolle kuip van de 'Tulpenbol' ring. Kleurrijke eenvoud door schittering van de mooiste edelstenen om solo te dragen of eindeloos mee te combineren.

TULPENBOL ALLIANCE

Kleurrijk, kracht en eenvoud. De beste keuze en woorden voor de 'TulpenBol ring. Een samenspel van hand geselecteerde edelstenen. Elke ring is uniek, elke ring is bij Tulp persoonlijk!

TRIPPEL TULP

Mooi groot en krachtig! Drie rijen sprankelende kleuren die als een boeket-manchet op de vinger danst! De TULP ring dat nooit het zelfde is. Iedere twist geeft een nieuwe kleurrijke schoonheid!


TULP TWIST

Behoeft geen introductie. Een evergreen, deze krachtige 'Twist' ring. Een symbool van kracht en eenvoud. Graag gezien als aanschuifring, maar verrast altijd als eenvoudige eenling...

GOURMET

De 'Gourmet' ring is zo jong als schoonheid uit de vroege Middeleeuwen. De schakel-ring geeft een vertrouwd gevoel van verbinding en blijft altijd 'boeien' aan de vinger. 

RONDIS

De 'Rondis' ring weerspiegeld haar schoonheid in glans en eenvoud. De kuipjes weerkaatst glans en kleur als aanschuifring of als speelse eenling aan de vinger. Licht en kleur reflecteert!

TULPENBOLLETJES

Net als de 'Twist' ring is de eenvoudige bolletjes ring één van de tijdloze klassiekers. in de oudheid als kleine sterren-ring betiteld. Kleine bolletjes uit het oneindige heelal aan de vinger.


BIG TWISTER

De grote zus van de 'Tulp Twist' ring. Een mooie volle ring met een glooiende curve dat blijft fascineren in al haar eenvoud. Twist & Play! Geeft zelf je draai aan je uitstraling. 

TULP ICOON

De kracht van iconische elegantie. Het TULP logo krijgt haar eigen ring om te stralen! Deze iconische TULP ring wordt solo of juist in combinatie met kleurrijke  ringen  gedragen. Een duidelijk statement!

PIOENTULP

De PIOENTULP, zó mooi en groot Maar even elegant als haar zusjes in de TULP collectie! Haar eenvoud doet denken aan een unieke mooie eenzame pioentulp die staat te stralen in een weiland!

DANDELION

De DANDELION, kracht in eenvoud en schittering! Harmonieus in witte of kleurige edelsteen-weelde die heel eenvoudig solo gedragen kan worden of juist als versterking bij andere kleurrijke TULP ringen.